Vacatures

Functie: TEKENAAR

Omschrijving:

Wegens de groei van onze orderportefeuille zijn wij op zoek naar een (beginnend) constructie-tekenaar. In deze functie wordt er van je verwacht dat je zelfstandig een staalconstructie kunt modelleren in een 3D tekenpakket op basis van de aangeleverde stukken van aannemer, architect en hoofdconstructeur. In dit model dienen de verbindingen te worden aangebracht. Na controle van het model door de opdrachtgever worden de werkplaatstekeningen gemaakt, zodat de staalproductie kan worden geproduceerd.

opleiding/ ervaring:

Ben jij in het bezit van een afgeronde MTS/HTS opleiding en heb je affiniteit en/of ervaring met 3D tekensoftware (bij voorkeur TEKLA), dan is deze functie misschien wel wat voor jou? Schoolverlaters met enige ervaring met Autocad zijn ook welkom.

Ons bedrijf:

Bij Ingenieursbureau Aafjes kom je in een bedrijf van 9 man die onder leiding van Jan Lemstra een grote vari√ęteit aan (staal-)constructies heeft uitgewerkt. Hierbij ligt onze focus op toonaangevende staalbouw projecten in heel Nederland. Zie ook verder op deze site.

Contact:

Jan Lemstra, jan@jaapaafjes.nl, 038-3768000